9 Grams Coffee El Salvador El Borbollon washed
Kód: 9GCESEBW250M



Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Pražená zrnková káva. Vynikajúca káva v novom balení (250g a 1kg) s jednocestným ventilom a opakovane uzatváreteľným zipom a 100% recyklovateľným obalom.
9 Grams Coffee El Salvador El Borbollon washed
Rodina Alvarezových, ktorým patrí El Bourbollon pestujú kávu už takmer 100 rokov. Bratia Alvarez sú už štvrtou generáciou, ktorá pestuje kávu v tomto výnimočnom regióne, kde sú výborné pestovateľské podmienky. Na svoju kvalitu si potrpia a preto dodržiavajú prísne podmienky, čo sa týka samotného zberu,spracovania a exportu kávy. Na zbere sa osobne podieľa Eduardo Alvarez, jeden z rodinnných prislušníkov. Ručne zbiera zrná do tradičných ručne tkaných košov. Taktiež vyškoluje zberačov, aby vyberali naozaj len tie najlepšie a najvhodnejšie zrná. Ak sú zrná prirodzene fermentované, umývajú a sušia sa na hlinených plochách alebo na vyvýšených posteliach, aby sa mohli dostatočne vysušiť a dosiahnúť svoju primeranú úroveň vlhkosti. Sušené zrná sa potom skladujú vo vreckách, odkiaľ ich ešte raz dôkladne skontrolujú, zabalia a pripravoa na vývoz.
Popis:
Stupeň praženia: medium 59
Roaster: 9 Grams Coffee
Krajina pôvodu: El Salvador
Región: Santa Ana
Farmár: rodina Alvarez
Odroda: Arabica
Varieta (kultivar): Caturra, Bourbon
Nadmorská výška: 1300-1400 m.n.m.
Processing Method: Washed
Acidita: stredná
Chuť: sladká chuť orieškov, nugátu, čokolády
Balenie: 250g, 1kg
Skladovanie: v suchu
Hmotnosť netto: 250g,1000g
Vhodná prípravu:
![]() |
****![]() |
*![]() |
****![]() |
![]() |
B
Dodatočné parametre
Kategória: | Káva |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
EAN: | 8022074531198 |
Acidita (kyslosť v káve): | Stredná až nízka |
Druh kávy: | Arabica |
Káva vhodná na: | Espresso, French press, Koťogo (mocca, bistro), Aeropress |
Kontinent: | Latinská Amerika |
Krajina pôvodu: | Salvador |
Rozdelenie podľa: | Zrnková káva |
Spôsob spracovania - metóda: | Washed (mokrá) |
Stupeň praženia: | Medium 51 - 60 |
Predstavenie 9 Grams Coffee
Príprava kávy
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.